Bemutatkoznak a design faliórák

Minimál design és extravagancia

Óráinkat 21. század legújabb lakberendezési divatja inspirálta. Elismert nyugati enteriőrtervezők egyre gyakrabban képzelik a hóbortos, különcködő valamint az egyszerűbb terekbe is az extravagáns fényes óriás faliórákat.

Az óriás falióra kitölti az üres teret, egyedi karaktert ad a szoba falának. Letisztult design, minimál színvilág, mégis különlegessé tesz bármely enteriőrt. Fényes fekete és fényes ezüst felületével bármely színre festett falon kiválóan mutatja az időt.

A felszerelt óra a térhatást úgy éri el, hogy a számlapok a falfelületből közel 1,5 cm –t kidomborodnak. Minden alkatrész egymástól függetlenül van becsomagolva. A bemutatott fotók pusztán tájékoztató jellegűek, az ön kreativitásának és lehetőségeinek megfelelően szerelheti fel az órát.

Alapanyag: az akril

Óriás falióráink akrilból készülnek. Az akril egy esztétikus, műanyagalapú, de üveg megjelenésű anyag, mely 50 %-kal könnyebb, de 17-szer erősebb az üvegnél. Felülete kristálytiszta és fényes, amely tökéletes fényvisszaverődést tesz lehetővé. A fények visszatükröződésének köszönhetően különleges csillogás alakul ki az órák felületén.
Míg a hagyományos üvegtükör erős behatásokra szilánkosra törhet, ennél a terméknél ez nem fordulhat elő.

Csomagolás, technikai jellemzők és összeszerelés

A csomagolás: 14X40X10 cm-es dobozban, súlya Kb. 0,5 kilogramm.
Az óra: a mutatók és az óraszerkezet kazetta fémből készült. A nagy mutató 39 cm a kis mutató 31 cm, az óraszerkezet 12 cm átmérőjű és 2 cm vastag. Mivel a mutatók hosszúak és viszonylag nagy súlyúak ezért ellensúllyal vannak ellátva amiatt, hogy az óra a legpontosabb legyen. Nagyon pontos a szerkezet: az éves eltérés maximum 2 perc.

A faliórák felszerelése a mellékelt útmutató segítségével kifejezetten könnyű!
Szükséges falfelület: ha kisebb a rendelkezésre álló hely, akkor 90 cm átmérővel, a nagyobb felületre akár 130 cm átmérővel is felszerelhetőek az órák.

Minden alkatrészen átlátszó védőfólia található. Ezeket a felszerelés előtt el kell távolítani, mert különben az akrill lap tükröződő hatása nem érvényesül.

A garancia 1 év. Egy darab AAA típusú elem szükséges a működtetéshez, mely nem tartozék.

Választék

Négy fajta színben kapható:

1. Fényes fekete (a mutatók és az órakazetta is fekete.)
2. Fényes ezüst (a mutatók és az órakazetta is ezüst színű)
3. Fényes fekete számlapos
4. Fényes ezüst számlapos

Minden doboz tartalmaz egy részletes összeszerelési útmutatót.